Sjove bryllupssange

Få skrevet sjove sange til dit bryllup.

Er du ansvarlig for planlægningen af et bryllup, så glem ikke sjove bryllupssange. Sjove bryllupssange giver en sjov stemning og god atmosfære ved alle brylluper.

Er den store dag undervejs, og vil du gerne have skrevet nogle sjove bryllupssange, men ved ikke hvordan? Hvis det er tilfældet med dig, så fortvivl ej. Der er mange forskellige måder at skrive bryllupssange på, og du skal blot vælge, hvilken metode du vil bruge.

Forskellige metoder til at skrive sjove bryllupssange

Når der skal forfattes sjove bryllupssange til et bryllup, har du basalt set tre forskellige modeller. Ved den første model skriver du selv hele teksten. Dette er et stort arbejde og inkluderer al det besværlige arbejde med melodi, versefødder og rim. Dog er dette også ofte den mest vellykkede sang, når den synges.

Den anden model er at tage en mere eller mindre færdigpakket skabelon, som kan hentes i mange udgaver via internettet. Dette er en hurtig løsning, men mangler originalitet og den personlighed, som bare skal være der ved et bryllup.

Endelig har du den tredje model, hvor du bestiller din bryllupssang hos en professionel sangskriver. Denne løsning koster penge, men er særdeles hurtig og giver dig en med garanti velskrevet sang. Igen er risikoen dog her, at sangen ikke vil føles personlig, eftersom at du ved, at sangen er skrevet af en professionel musiker, som er blevet betalt for at udføre opgaven.

Forskellige slags sjove bryllupssange

Når der skal forfattes en bryllupssang, så er alfa og omega, at du finder den rette stemning til det enkelte bryllup. Folk i 20’erne og folk i 50’erne har ikke den samme smag indenfor humor, så du skal vide sammensætningen af dit bryllupsselskab, før du skriver sangen.

Derudover skal du finde en god og sjov melodi, som folk kender godt. Skal du skrive en netop sjov bryllupssang, så er melodier såsom ’Man kan vel ikke gøre for at man har charme’ oplagte valg. Omvendt er ’I østen stiger solen op’ næppe det rette valg, hvis du gerne vil skrive en sjov sang.

Endelig, så skal du huske at glemme høflighederne, når du skriver en sjov bryllupssang. Folk griner ikke højest af de høflige vittigheder – folk griner højest af de uhøflige. Og så længe du fortæller de sjove situationer fra brudeparrets liv på en god og kærlig måde, så vil vittighederne som regel gå rent hjem hos hele selskabet.

Bryllupssange – et must ved ethvert bryllup

Uanset om du vælger at skrive sangen selv, om du bruger skabeloner, eller om du får hjælp af en professionel musiker, så er det vigtigste, at du får bryllupssangen skrevet. Sjove bryllupssange er en central del af ethvert bryllup, og hvis du ikke selv bringer en sang, kan du risikere, at folk bliver skuffede over dig. Omvendt, hvis du bringer en vellykket sang, så vil folk næsten altid været dybt taknemmelige. Derfor, så kom i gang med arbejdet med en sjov bryllupssang og glæd dig til den store dag, hvor folk vil more sig med den sang, som du har fået skrevet